Вана за хидро и спа масаж на краката FOOT SPA LANAFORM

96.00 лв.

Foot Spa от LANAFORM, вана за краката за вибрационен и СПА масаж.

Нежните вибрации, генерирани от масажната вана Foot Spa на LANAFORM, отпускат уморените ви мускули на краката. Това действие се подсилва от масажния ефект на мехурчетата във ваната . Масажният накрайник ще ви осигури разпускащ ефект за свода на ходилото, докато повърхността за масаж чрез акупресура ще ви осигури масаж в дълбочина, който ще стимулира рефлексните зони на ходилата ви. Така също след дълго ходене или стоене ще масажира нежно краката и подобри кръвообръщението.
Освен това, благодарение на свалящия се протектор срещу пръски и изпускателния отвор можете да получите един съвсем безопасен масаж.

Описание

Описание:

Foot Spa LANAFORM, вана за краката за вибрационен и СПА масаж.

Нежните вибрации, генерирани от масажната вана Foot Spa, отпускат уморените ви мускули на краката. Това действие се подсилва от масажния ефект на мехурчетата във ваната . Масажният накрайник ще ви осигури разпускащ ефект за свода на ходилото, докато повърхността за масаж чрез акупресура ще ви
осигури масаж в дълбочина, който ще стимулира рефлексните зони на ходилата ви. Така също след дълго ходене или стоене ще масажира нежно краката и подобри кръвообръщението.
Освен това, благодарение на свалящия се протектор срещу пръски и изпускателния отвор можете да получите един съвсем безопасен масаж.

 

СПЕЦИФИКАЦИИ :
Вибриращ и  спа масаж
Постоянна температура на водата
Масажна дюза
Акупресура масажна повърхност
Разглобяем предпазител срещу изпръскване и изпускателен вентил

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ :

Масаж с вибрации

Масаж с мехурчета

Ругулиране на температурата на водата

Доставени аксесоари – 1 дюза за масаж

Операционни програми – 1

Функция за отопление – не

Мощност (W) -60

Напрежение (V) – 220-240

Честота (Hz) – 50

CE да

EAN реф. 541098069408

Тегло (кг) 1.75