Системата за електро- стимулация Stim Mass на LANAFORM

75.00 лв.

Електросимулаторът Stim Mass ви помага да увеличите ползите от физическата си дейност и вашето състояние, като отпуска и тонизира мускулите ви. Stim Mass на LANAFORM.  Масаж за електростимулация, 2 канала и 4 електрода , 5 предварително записани режима на масаж.

Изчерпан

Описание

Stim Mass на LANAFORM. Снабден с два канала за стимулация и 4 залепващи се електрода,Stim Mass предлага различни видове масаж, които дават възможност за подобряване на общото състояние, за поддържане на Вашата физическа форма, за отпускане, за повишаване на мускулния тонус и борба с признаците на умора посредством програма, която се усеща като истински масаж и се доближава до него по ефективност.

Принципът на действие на апаратите за електро-стимулация се основава на наподобяване на телесните импулси, които се предават от кожата на нервните и мускулните влакна благодарение на електродите. Последните се поставят в различни точки с цел масаж на цялото тяло. Техните електрически стимули са безопасни и безболезнени.
Ефективността на електростимулацията е видна само след няколко използвания и дава възможност
за отпускане и масаж на мускулите след всякаква физическа дейност, както и за намаляване на въздействието на мускулната умора.

 

ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ

Таймер: Да
Екран: LCD
Доставени аксесоари: Да
Оперативни програми: 5
Интензитети: 3
Масаж зона Корпус
Размери на продукта: 52 х 51 х 32 см
Напрежение: DC 3V 20mA, AAA батерия
CE: Да
EAN ref .: 5410984083336
Тегло: 0.266 кг